Potrebna vam je TV reklama, video prezentacija ili spot? Tražite li najbolje rešenje za prezentaciju Vašeg posla na internetu? Postanite i Vi jedan od zadovoljnih klijenata Kuzmanović produkcije! Želite da Vas pronađu preko google pretraživača u 2020-oj godini?

Tražite li najbolje rešenje za prezentaciju Vašeg posla na internetu?
Postanite i Vi jedan od zadovoljnih klijenata Kuzmanović web dizajn studia!

Zašto mi?
Naš portfolio govori za sebe, a nalazi se kao meni sa vaše leve strane.
Obavezno odvojite malo vremena da ga pogledate jer se baš originalnim i kvalitetnim asortimanom izdvajamo od šablonskih ponuda.

Osnovni pristup
Vaše se preduzeće razlikuje od drugih i zato Vaša internet prezentacija treba da oslika Vaše poslovanje: vizuelno i konceptualno. Kada uradimo analizu Vašeg preduzeća, vrste i načina poslovanja, Vaših specifičnosti, ponudićemo Vam rešenje koje će Vas pretstaviti na pravi i najefikasniji način. Predložićemo Vam izgled i strukturu prezentacije, a naš dizajn studio će tu ideju i konkretizovati. Nakon usaglašavanja detalja, naša Internet produkcija će na najbolji i najefikasniji način napraviti i postaviti Vašu prezentaciju, koja će potom biti testirana u realnim uslovima, i nakon detaljnog testiranja biti postavljena u rad.

Adresa sajta, Web hosting i održavanje

Adresa Vaše prezentacije je značajna kao i ime kompanije, ono je Vaš prozor u Internet svet. Pomoći ćemo Vam da izaberete ime Internet domena – adresu, na najbolji mogući način, vodeći računa o Vašem identitetu i vrsti posla kojim se bavite.

Šteta je raditi Internet prezentaciju ako ona ne prati razvoj Vašeg poslovanja i zato je treba uredno ažurirati i na njoj postavljati sve aktuelne događaje vezane za rad kompanije. Mi će mo Vam uštedeti vreme i novac tako što će mo umesto Vas, ali zajedno sa Vama, menjati i oblikovati Vašu prezentaciju, tako da ona uvek bude verna slika Vaše kompanije.

Sistem za upravljanje sadržajem

Razvili smo i još uvek razvijamo, sistem za upravljanje sadržajem (Content Management System - CMS), kojim se efikasno i uz najmanje troškove menja sadržaj Vaše prezentacije. CMS-om ćete biti u mogućnosti da na najaktivniji način učestvujete u kreiranju Vaše prezentacije, da organizujete razne forume i nivoe korišćenja prezentacije, kao i  da Vas sve to ne obavezuje na kupovinu skupih i nepotrebnih programa - alata. Mi Vam nudimo da dobijete jedinstveni CMS prilagođen Vašoj prezentaciji, ili da mi programiramo i održavamo Vašu prezentaciju uz pomoć našeg CMSa i tako značajno smanjimo troškove održavanja.

e-Commerce

Svakako da je Internet prerastao fazu u kojoj je bio samo medij za oglašavanje a da moderna Internet prezentacija nije samo statičan tekst koji upućuje klijente kompanije na tradicionalne načine komuniciranja. Potrebe kompanija da Internet bude i izvor prihoda dovele su do e-commerce-a tj Internet poslovanja, kupoprodaje putem Interneta preko predefinisanih, sigurnih bankovnih protokola. Naše iskustvo u ovom polju vidljivo je kroz reference, a sama činjenica da smo ovoliko puta napravili ovu vrstu prezentacija jasno govori o našim mogućnostima.